Varför HEOPlatform?


För vi gör det enkelt. Om du har tidigare använt krångliga program som Wordpress kommer vår adminpanel vara en stor lättnad. Lätta ändringar och inlägg kan du göra själv, medan större och klurigare ändringar tar vi hand om åt dig!


Är du arrangör?

Om du någon gång har försökt arrangera ett evenemang har du säkert lämnat ut ditt mobilnummer eller din email. Om du lyckas få ett större antal med på spåret kan det bli lite stökigt i inkorgen. Med automatisk evenemangsbokning direkt på din hemsida har du ingen gräns för vad som är möjligt.

Kontakta

Är du utbildare?

Om du någon gång har försökt hålla i en kurs förstår du nog hur svårt det är att planera allt. Om det fungerade och du vill göra en till måste du också tänka på att variera materialet och kanske öka svårighetsgraden. Men detta kan bli ett problem för nya elever. Med HEOPlatform bygger vi tillsammans en onlinekurs som fungerar för alla dina elever oavsett kunskaper.

Kontakta

Är du försäljare?

Att sälja varor och tjänster på nätet kan vara lite krångligt och dyrt. Om du har sålt något online känner du nog till alla dolda mellanhänder och procenten som de tar. När du skapar en webshop hos oss tar vi endast en väldigt liten summa för bankhanteringen. Inga dolda avgifter eller mellanhänder.

Kontakta
© 2023 HEOPlatform

Har du någon fråga?


Om du undrar över något är det bara att fråga på! Starta gärna en konversation eller boka en tid direkt på hemsidan här!